Sol, vind och vatten

Äntligen är solen och värmen tillbaka. Hur skönt är inte det?
I fredags gjorde jag typ tapas tills mannen kom hem från jobbet, men innan det sov jag middag i någon timme. Var så himla trött.

Jag bjöd på skinka, räkor, baguetter, potatissallad, vindruvor, tomater, mango och oliver. Inget avancerat alls, men nog så gott.


Igår åkte vi på roadtrip. Roadtripen gick bland annat till Gällstad där mannen köpte ett par nya träningsbyxor och en munktröja, jag köpte inget. Har ju redan handlat en del så det gäller att hålla i pengarna.

Vi stannade till vid ett litet fik vid en sjö och tog en kaffe med tillbehör.

Fikan

Den fina sjön

Minihus med litet vattenverk

Roadtrip
På vägen hem bestämde vi oss för att köpa thaimat istället för att ställa oss och laga mat. Vi åt massaman - jag åt så klart en vegetarisk variant.

I morse kände jag för att gå en promenad, vilket vi gjorde. Det blev 3 km och det gick bra, förutom den sista km, då det började kärva i ryggen och höften. Uppför är verkligen jobbigt för ryggen, nedför är lättare om det inte är för brant.


Väl hemma käkade vi frukost och kollade lite på TV4:s morgonprogram. Sen när solen hade kommit fram till vår uteplats satt vi ute en stund.

Nu är mannen iväg på jobb och jag tänkte käka lite av resterna från Thaimaten och sen ta ett varmt bad. Efter det blir det nog något avsnitt av Sex And The City.
Det är verkligen en serie jag kan se om och om igen. Det är så himla bra och jag får alltid ett gott skratt när jag kollar på den serien. Den får mig att tänka tillbaka på när jag var singel och "härjade" med mina vänner. Men det är en svunnen tid.


Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates