The Walk Dubai

Igår efter att vi hade varit på Miracle Garden åkte jag, Johanna och Henke till det som kallas det The Walk på The Beach vid JBR

Det är ett väldigt maffigt ställe med kontraster av strand, restauranger, shopping och höga skyskrapor. Platsen kan liknas med New York fast i Mellanöstern. Husen är så höga att det känns som att de ska falla närsomhelst.

Ganska spektakulärt med skyskrapor på ena sidan och sen stranden på andra.


Här är det "dumma" turister som rider på Kamel.


 Här ligger de pressade som sillar på rad och bränner sitt skinn.


Selfiebild är obligatorisk även om det inte blev så bra.


Henke och Johanna på bild.


På andra sidan om The Walk kan bilar köra och det är inte inte vilka bilar som helst utan 50% är lyxbilar av alla de slag.

Vi såg Lamborghinis, Rolls-Royce, Bentleys och Porsche medans vi gick och på bilden nedan ser ni min bil. Köpte den igår :-)


Taxi och skytrain/tram är som sagt ett smidigt sätt att ta sig fram på i Dubai.


Dubai Marina. Här låg mångmiljonbelopp och guppade runt. Den ena värre än den andra.Vi promenerade till Jumeirha Lake Towers Metro Station, från The Walk och då gick vi över denna bro.


Ännu en hissnade skyskrapa.


Det var helt klart en upplevelse att åka till The Walk, men vi stannade inte länge. Vi tog skytrain tillbaka till vårt boende efter att ha gått i flera timmar. Det börjar kännas i ryggen kan jag lova. (har ont som attan mellan varven)

Nästa inlägg blir om var poolutflykt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina