Blandad kompott.

Äntligen fredag eller hur!

Tänk vad tiden och veckorna går och det går i en rasande fart. Idag är det exakt en månad kvar till julafton. Hur känns det?

Jag var sjuk några dagar, men nu mår jag mycket bättre igen.
Är faktiskt inne i en väldigt bra period nu, så pass bra att jag chansade med att gå en promenad ensam utan krycka för några dagar sen. Gick totalt 1,7 km och det var riktigt härligt men kallt.

Har ätit vegetarisk i två månader snart och måste nog säga att jag känner viss skillnad, både i magen och kroppen och det är bara positivt.Jag har varit på föreläsning om kropp och hälsa, det handlade om RAW-food, kroppen/magen och FitLine, även om det var väldigt sparsamt med FitLine även om det var underförstått. På föreläsningen fick vi smaka på lite rawbollar och två olika pulver från FitLine. Det var min väninna Catrin som frågade om jag ville följa med och det är jag glad för att hon gjorde, för det var gott att komma ut på lite annat än det vanliga.


Jag har fått tid för smärtutredning på ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs det blir den 22 december och jag ska skrivas in kl 12.00 och jag kommer att vara klar senast kl.17.00. Är sjukt nervös inför detta.

Vi hade vinter ett tag, men nu är det höst igen, trist. Jag gillar inte vinter, men om det ändå är vinter, föredrar jag snö, några minusgrader och sol :-) Eftersom det är vinter, måste man ha mössa och det köpte jag mig två nya, varav en får ni se på bild här.Gå gärna in och följ mig på instagram, där jag uppdaterar oftare än här, även om jag kommer fortsätta att skriva i min blogg. Min blogg är en del av mig och mitt liv स्तिना 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina