Dags för Mr Wong Beach

Igår åkte vi till vår favoritplats, till Mr Wong.

Vi gillar det stället, som jag säkert skrivit flera gånger förut, eftersom det finns solsängar och solstolar, man kan alltså välja mellan att ligga- eller sitta och sola. Inte alltid ett självklart alternativ på våra stränder häromkring.

Det var först lite mulet, men sen sprack det upp och solen kom fram. Men oavsett mulet eller inte, så är det som sagt alltid varmt och havet är varmt. Jag kan gå i vattnet utan att frysa ihjäl. Det gillas.Några timmar senare och typ halv storm på stranden, åkte vi hem för en dusch. Sen direkt in till Ban Phe för att ta VISA-foton inför vår resa till Laos, Luang Prabang. Det var tur att jag tänkte på det innan vi åkte, annars hade det blivit struligt i Luang Prabang.


När vi var klara med det åkte vi till marknaden och gick ett varv eller två.

Vi parkerade på baksidan av några marknadsstånd
När vi var klara på marknaden åkte för att titta på skor. Jag köpte ett par fina typ walkingskor.

Ursäkta den suddiga bilden
Sen var vi så klart hungriga och vi åkte till MOKA. Moka låg tidigare utmed stranden ganska nära Tesco, men de fick flytta och nu ligger de en längre bit bort. Man kör alltså mot Ban Phe från vårt område och innan man kommer till Tesco går det en väg till höger, där svänger man av och sen kör man några 100 meter och sen kommer det en liten väg till vänster. Vid vägkanten står en blygsam skylt, som jag inte tog bild på.

När vi kom dit så var det ett helt gäng där som precis hade kommit innan oss, vilket resulterade i att vi fick vänta i ca 1 timme på vår mat. Det fanns inga typiska thairätter att beställa så vi tog spagetti carbonara. Det var stora portioner och väldigt gott. När vi hade ätit upp åkte vi hem. Vi stannade till på 7eleven för att handa lite och när vi var klarar började det blåsa upp, precis som det gör innan regnet kommer.Vi hann precis hem utan att bli blöta, men det var på håret.

Nu har jag bloggat ikapp och stänger ner datorn för ikväll även om jag egentligen ville skriva om idag, men det gör jag imorgon.
Fortsättning följer.....


1 kommentar:

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina