Pyssel och knåp


Nygammalt till hemmet


Jag har kommit in i någon slags kreativitetsperiod. Det är egentligen inte så konstigt egentligen, då jag är en väldigt kreativ person.

Det som jag tycker är mest kul är att:
 • Måla/teckna
 • Virka/Sticka
 • Dekorera/inreda
 • Pyssla
 • Sy
Vad tycker ni är roligt att syssla med på er fritid?

Sen har vi det här med loppisar och antikaffärer, vad kan jag säga? Jag älskar det verkligen.

Igår besökte vi, för oss, två nya antikaffärer. Den ena var lite mindre med en hel del finfina möbler och lampor. Den andra var gigantisk och där skulle vi behövt en hel förmiddag för att kunna kika på allt som fanns där. Vi fann några fynd enligt oss.

Vi blev med ny lampa, fotogenlampa, en hätta till en befintlig fotogenlampa och det blev även en liten svart pall som jag ev ska måla om.

Här kommer en bild på sakerna vi köpte igår. Ljushättan finns ej med på bilden.


Mitt sista virkprojekt var en matta som jag blev ganska nöjd med. Mattan sydde jag fast på en annan matta som har glidskydd under och på så sätt blev mattan mjuk och ingen riska för att den ska glida iväg när man går på den.


Nu kan jag inte sticka eller virka på ett tag då både fingrar och handleder sagt ifrån och så även min onda axel. Nyckelbenssprickan gjorde sig påmind med att börja smärta och sen svullnade det vid frakturen. Jag får helt enkelt vila mig från detta ett tag. Här ser ni mitt svullna nyckelben.


Imorgon är det jobb igen, om kroppen vill. Vet inte riktigt vad det är men jag verkar eventuellt ha kommit in i ett skov..... vilket var längesen.

Btw: Idag är det 1½ månad kvar tills vi ska flytta. Längtar faktiskt för jag vill komma till ro innan vi åker hem till Thailand igen.

2 kommentarer:

 1. Den där pallen är jättefin! jag har blivit en aning inredningstokig just nu ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Visst är den. Den är inte så stor, men kommer bra till pass. Jag är nog lite som du, inredningstokig just nu. Tack för din kommentar. Kram

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina