Backpackers och snökaos

30 cm snö

Tänk vad snön kan ställa till det.

Idag är dagen då min dotter och hennes kompis ska åka på backpackingresa till bland annat Thailand. De ska även till Bali, Kuala Lumpur och Singapore.

På grund av snökaos har de tyvärr blivit rejält försenade, vilket innebär att hela deras flygresa till första stoppet i Krabi blir försenad.De kommer inte att hinna med sitt anslutningsflyg i Berlin till Abu Dabi och än mindre sitt flyg till Bangkok från Abu Dabi.

Detta resulterar i att de inte kommer hinna med sitt flyg från Don Mueang, som de måste ta sig till, för att flyga vidare till Krabi.

Ingen direkt rolig start på en mycket efterlängtad backpackerresa! Varför skulle snön komma just idag kan man ju undra.

Hur som helst, hon ringde nu och de har löst sig med flyget från Berlin till Bangkok, men de kommer ändå bli rejält försenade.

När det har landat ca kl 13,00 Thaitid på Suvarnabhumi Airport (BKK) ska de hinna gå genom tullen, hämta ut sin ryggsäckar, hitta en taxi för att sen ta sig till Don Muang Airport för att borda ett plan till Krabi kl 18,00 Thaitid imorgon.


Nu kanske man inte kan tro att sånt tar tid.... men trafiken i Bangkok är ganska intensiv och en väg som normalt tar 45 min kan ta upp till 2 timmar, men förhoppningsvis hinner de.

Om inga förseningar hade blivit, skulle de ha landat klockan 09,00 Thaitid imorgon.

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates