Äntligen fredag... eller?

Snacka om blunder!

Torsdagar är min injektionsdag. Förra veckan tog jag min sista spruta som jag hade hemma och skulle så klart hämta ut nya i början på denna veckan. Kom jag iväg? Nope. Imorgon behöver jag komma iväg till apoteket och hämta ut fler sprutor. Får ta min injektion på söndag. Nästa vecka får jag ta den på torsdag som vanligt alt fredag.

I morse kände jag verkligen av kylan i hela kroppen, fy sjutton, kunde knappt ta mig ut till köket för smärtstillande. Varenda del i ryggen och benen gjorde ont.
Nu har jag inte lika ont eftersom morfinpreparatet hjälper och jag har varit sängliggande/sittande sen kl. 08.50 imorse. Endast varit på toa och duschat samt druckit vatten. Har inte ätit nåt än.

Vi hade -21 grader imorse. Hur kallt har ni det?

Nu strax ska jag laga lite mat. Apropå mat. Fastade, dvs körde en 5:2 dag, från i onsdags till idag. Kanonbra resultat, - 1 kg!

Har därför bestämt mig, jag struntar i 100-dagars utmaningen gällande onödigt socker, eftersom jag redan försöker undvika onödigt socker. Visst vi äter onyttigheter någon gång i månaden men det får bli så.
Femtvå dieten fungerar, det vet jag, eftersom det var den dieten som jag använt mig av innan. Har bara haft ett vääääääääldigt långt uppehåll.

Må väl


2 kommentarer :

 1. -21 grader? Nu blir jag ju lite nyfiken på var i landet du bor? Hoppas helgen blev bättre och mer smärtfri för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi bor nära västkusten och ganska nära Göteborg.
   Ja just nu är det rätt okej faktiskt. Men sen är jag ju sjukskriven och har inte gjort mer än nödvändigt. Kram

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates