Drömmar om Asien

Ja då är det fredag och jag har varit hemma ytterligare en vecka. 

Min tanke, häromdagen, var att jag ev skulle börja jobba en vecka tidigare än sjukskrivningen gick ut, men tyvärr får jag lägga den tanken åt sidan.

Det är ju tyvärr så med denna kropp, speciellt ryggen, att jag kan känna mig i hyfsad form och inte ha riktigt så ont , en till två-tre dagar, för att nästa dag ha så ont att jag inte kan gå utan att det är en fruktansvärd pina.

Igår var en sån dag men idag är det lite bättre igen. Det är så jobbigt när det är så här, ena dagen ganska ok för att nästa vara riktigt skit.
Om jag bara kunde få den där utlovade MR-undersökningen och ny tid till ortoped kirurg någon gång.

Inte nog med detta, det börjar bli kallare ute vilket känns i lederna, nu fattas det väl bara ett skov på detta med. Jaja ingen ide att ta ut nåt elände i förskott, det blir som det blir.
Mitt mål är i första hand att kunna gå och jobba mina fyra timmar igen. 

Nu kanske fyra timmar inte låter så mycket, men man får ju räkna in allt. Först ska jag upp på morgonen, göra morgonbestyr, vilket tar sin lilla tid, sen åka till jobbet. 

På jobbet ska jag sitta alt stå i fyra timmar vid mitt skrivbord och göra mina arbetsuppgifter, vilket kan vara nog så jobbigt då jag får ondare av att sitta (på kontorsstol, vanliga stolar) och jag fixar inte heller att stå still längre stunder, sen ska jag på detta vara koncentrerad på mitt arbete och det är ju inte så lätt att vara fokuserad på det man gör när man behöver morfinpreparat under sin arbetsdag.

Jaja nog om det. Idag är en sån dag då jag längtar hem till Thailand och längtan är väldigt jobbig. Tyvärr är det 8 månader kvar innan vi kan åka *suck*

Min dotter och hennes kompis ska backpacka i Asien i ca 2,5 månader. De ska till Bali, Singapore, Kuala Lumpur, Krabi, Bangkok, Koh Chang och Ban Phe. De åker i Januari och jag är allt lite avis :-)

Om ca 1,5 månad åker min son hem till vårt hus i Ban Phe, han blev bjuden av min mamma och hennes man. De ska stanna i nästan 4 veckor. Jag är allt avis på det med även om jag verkligen unnar alla sina resor :-)

4 kommentarer :

 1. Jag längtar till Thailand varenda dag, men får ju resa dit iår.
  Oroar mig alltid över hur det är i huset även om vi har tillsyn varje vecka.
  Hoppas du får en bra helg utan alltför mycket ont.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag längtar också varje dag, mer eller mindre, men ofta mycket :-) Jag oroar mig inte så mycket faktiskt men ibland tänker man ju extra mycket på huset, speciellt om det regnar mycket. Vi har också tillsyn på huset när vi inte är där. Hyr ni ut ert hus när ni inte är på plats?
   Igår var en ganska bra dag och då passade vi på att åka till loppis- och antikaffärer, men tyvärr fick vi ge upp efter ca 1,5 timme. Då ville inte min rygg vara med mer. Hoppas du har haft en bra helg?
   Kram Stina

   Radera
 2. Hej Stina,
  Jag hoppas att du mår bättre och får hjälp med ditt onda. Åtta månader är en lång tid, men den som väntar på något gott... Blir väldigt sugen på att åka till Thailand själv när jag läser! Har inte varit där på 20 år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack så mycket!
   Ja vi får se hur det går med det. Jo det är lång tid men men...

   Du får ta och boka en resa till Thailand :-) Kram

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates