Några enstaka dagar kvar

Varför ska alltid tiden gå så fort när man har det underbart?

Om 5 dagar åker vi hem till kalla Sverige igen. Undra hur det ska gå? Här mår min kropp så himla bra, trots krämpor, men det går inte jämföra.
Här i värmen är jag smidigare, har mindre värk och smärta, jag är mobil utan krycka. Jag måste dock vara väldigt noga med att inte glömma av gupp och annat som uppstår under tiden vi åker motorbike, för om jag glömmer av detta då gör det ont kan jag lova.

I skrivandets stund sitter jag på terrassen och Joachim är på massage, C och N har tagit en natt på Koh Samet. Det är 30 grader varmt och klockan är 18,46. Svetten rinner nerför ryggen, men jag klagar inte ; )

Så vad har vi gjort, jo vi var på båttur med MS/Sunflower i söndags, i måndags bjöd C och N oss på middag på Marriott Hotell dels för att de kunde åka med oss hit och sen för att de firade 15 år tillsammans.I går regnade på förmiddagen så vi åkte ut på en tur, det gjorde vi i måndags med innan Marriott. Idag har jag och Joachim tagit Songtaew till Rayong, sen lite shopping, hem med taxi som vi haffade i Rayong, hoppade av i Ban Phe, tog en drink på Christies och sen moppetaxi till Pinery. Allt som allt kostade resorna 490 bath.

2 kommentarer :

 1. Vilken tur för er att temperaturen sakta har gått åt rätt håll här hemma för det har INTE varit skoj den här sommaren. Men ni ser ut å ha haft det underbart :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä jag förstår att det varit riktigt trist. Men just nu är det perfekt sommarväder.
   Ja jag kan lova att vi har haft det underbart på alla sätt och vis!

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates