Enveten som oxe!

Då var det lördag och sol, underbart detta. Hoppas det håller i sig så vi slipper kalla vindar och en massa regn fortsättningsvis. 


Igår jobbade jag och efter jobbet tog jag bussen ner till stan, tog en fika i min ensamhet i solen och sen gick jag till City, köpte mjölk, grädde, frukt och ost. 

Sen bestämde jag mig för att GÅ hem, trots att jag hade ont och hade tagit smärtisar

Väl hemma var jag helt slut och var så jäkla stel och hade ont, men sen släppte det, konstigt nog. Satte mig på balkongen och bara njöt. Tog mina smärtisar på morgonen så de hade hunnit gå ur kroppen och därför passade jag på att njuta av en cider.

Rekorderlig Cider av mango och hallon. Helt okej i smaken, men lite torr enligt mig.


Jag har varit riktigt duktig denna vecka eftersom jag har.....
 • Måndag: Gick hem från jobbet
 • Tisdag: Gick till och från jobbet
 • Onsdag: Rehabträning på ONyx
 • Torsdag: Gick hem från jobbet och sen lite hemma träning
 • Fredag: Gick hem från stan med en tunga kasse
Så här ser det ut när jag går, dvs med krycka en ena handen...... ett jäkla påhäng men välbehövligt tyvärr. 

Igår hade jag shorts på mig. Dessa köpte jag hemma i Thailand när jag var där i februari och de är för stora nu. Måste köpa nya shorts när vi åker hem i sommar.


Idag ska vi åka och köpa flyttkartonger, röja lite i vårt förråd och packa några lådor. Ikväll jobbar MR Kim igen, han jobbade igår med. När han jobbar går jag oftast och lägger mig, känns så ovärt att sitta uppe ensam. Är ändå så trött på kvällarna att det inte gör något.

26 dagar kvar till avresa - underbart!

2 kommentarer :

 1. Bra jobbat, måste vara skitjobbigt att gå omkring så mycket när man har ont och behöver kryckor. Och härligt med för stora kläder, iallafall när det är av rätt anledning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Det har faktiskt gått väldigt bra att promenera det sista trots smärta och stelhet, men sen har jag en bättre period nu, vilket är underbart. Man får vara glad för det "lilla". Sen är det bara bra om jag kan röra på mig så mycket som möjligt då jag stärker mina muskler som snabbt försvagas de perioder jag har mycket mycket ont.
   Japp verkligen :-) är stolt över mig själv som faktiskt lyckas med min viktnedgång, äntligen!

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates