Ayutthaya Retreat Hotell

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg har jag haft lite svårt att bestämma hotell i Ayutthaya. Först valde jag detta hotell, men sen ändrade jag mig, för att sen boka det igen. Normalt är det jag som bokar, fixar och planerar när jag och Joachim ska ut och resa. Jag frågar givetvis honom om han tycker det verkar bra osv.

Vi kom överens om att vi betalar lite extra för att få allt det där som vi önskar när det gäller ett mysigt boende.

Fördelar med Ayutthaya Retreat är att det ingår i frukost i priset och det finns pool. Pool är något vi uppskattar mycket eftersom det är varmt och svettigt och det är väldigt skönt att kunna svalka sig.

Stilen på detta hotell är typiskt thai och alla rum är väldigt traditionella. Läget är också bra om man läser vad det står på Booking, där vi bokade.

Bilderna är lånade från Bookings sida
Så här står det på bookings sida

Ayutthaya retreat ligger i Phra Nakhon Si Ayutthaya och erbjuder en à la carte-restaurang som använder lokalt odlade råvaror. Här finns även gratis Wi-Fi.

Rummen på denna resort är inredda i teak i thailändsk stil och har en platt-TV, minibar och luftkonditionering. Här finns också en sittgrupp och en balkong. I det egna badrummet finns ett badkar eller en dusch, en hårtork, en badrock och gratis toalettartiklar. 

Ayutthaya retreat har en trädgård, en terrass och en bar. På resorten finns även cykeluthyrning, en resedisk samt ett spa som erbjuder kompletta behandlingar. Gratis parkering tillhandahålls också.
Anläggningen ligger 1,6 km från Chaiwatthanarams tempel och 2,1 km från Ayutthayas historiska park. Suvarnabhumis internationella flygplats ligger 77 km bort.

Detta boende är också betygsatt för att vara mest prisvärt i Phra Nakhon Si Ayutthaya! Gästerna får mer för pengarna jämfört med andra boenden i denna stad.

En full recension kommer efter vår vistelse på Ayutthaya Retreat som vi ser fram emot. Hoppas det är så bra som det ser ut. Två nätter är bokade på detta hotell.
Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates