Uppe med tuppen

Godmorgon.

Här sitter jag och är pigg som en mört. Vaknar liksom klockan 03.45 när jag ställt klockan på 05.05? Försökte somna om, men det gick verkligen inte, kunde lika gärna kan gå upp. Sagt och gjort, jag gick upp men inte förrän en kvart senare, dvs klockan 04.00.

Nofilter

Nu är klockan 05.34 och jag har fixat ordning både hår och smink samt tagit på mig dagens outfit. Passar därför på att blogga och dricka kaffe.

Vilket väder vi hade igår, helt underbart! Jag njöt av solen på uteplatsen.

Njuter i solen

När mannen kom hem fikade vi och efter det gick vi en promenad igen. Jag kände att jag hade ork, trodde jag.

Sagt och gjort, vi gjorde oss ordning och gick samma runda som i söndags, fast åt andra hållet. Efter 1,5 km kände jag att jag inte alls hade den ork som jag först trodde.
Snart hemma

Det var sjukt jobbigt, men jag tog mig runt dessa 3 km. Min ork tog liksom slut i ländryggen och benen. Som jag nämnt tidigare är uppför ett stort problem för mig och eftersom vi gick åt andra hållet var det mer uppför.
När vi väl var hemma var jag helt slut och fick ligga och vila ca 30 min innan jag ens orkade tänka på att vi behövde äta.

Vi gjorde det lätt för oss och grillade vegoburgare.

Både soja- och fröburgare

Fröburgare - väldigt krispiga och smakrika.

Nu hör jag mannens alarm, så det är dags för honom att gå upp. Jag ska dricka upp mitt kaffe och sen borsta tänderna, sen är det dags att åka mot jobbet.

Idag ska jag till optikern efter jobbet och kolla synen igen, känns som om det blivit sämre, trots att det är knappt ett år sedan jag skaffade nya glasögon.

Tjingeling!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina