Studiebesök, kreativitet och shopping

Det är dags för mig att skriva ett inlägg, det är en vecka sen jag sist uppdaterade. Jag har haft en ganska hektisk vecka med jobb och annat.

Veckan som har varit, har inte bjudit på fullt så fint väder, mest regn och kallt. Men naturen behövde regn så det är bra, även om det sätter igång en del pollenproblem hos många, även mig.

Jag har varit på studiebesök på Alingsås tvätteriet och det var väldigt intressant. Tänk vad mycket patient- och arbetskläder som går i omlopp där samt linnen till patientsängar mm. Man tänker inte på det när man ligger inne på sjukhus eller när arbetskläderna kommer rena och fina till jobbet.

Byxor till vårdpersonal

Har börjat virka på ett sittpuffs överdrag som går i färgarna rosa, vitt och beige-grått. Ni som följer min blogg vet ju att jag är inne på rosa just nu. Rosa är en härligt somrig färg. Virkar med Hooked Zpagetti

Har repat upp och virkat om ett par gånger.

Beställde
rosa gardiner från Cellbes (se bild nedan) och kuddfodral från Jotex. det ena paret kuddfodral fick jag returnera till Jotex då det var fel storlek. vet inte riktigt hur jag tänkte. Men de jag behöll från Jotex har färgen puderrosa och passade bra.
Kuddfodralen från Jotex är de rosa bredvid den gula kudden - ursäkta mörk bild.

Men
jag har hittat kuddfodral på Cellbes som jag nog beställer istället och en fin pläd. Gardinerna jag beställde är de i mitt kollage.
Cellbes Gardinlängder 2-Pack Rosa | Cellbes Kuddfodral Rosa | Cellbes Filt Dimrosa |


När jag tänker efter har jag shoppat en hel del, men så är det. Har köpt två par skor, strumpor, en funny pack (magväska) och jeans.

Min dotter var hemma i Borås i slutet på förra veckan och det var hon som hittade magväskan, men eftersom jag också tyckte den var läcker, köpte jag en med. 

Det är smidigt med magväska, speciellt när man reser, men annars också. Väskan köpte vi BikBok men den verkar inte finnas kvar.

Här är bild på mina nya skor, båda är köpta från Skopunkten. Väldigt sköna skor och bra pris med.
Idag ska jag gå med i Första maj-tåget med min sambo och många andra. Så nu är det dags att göra mig ordning inför det. Uppdatering senare i eftermiddag.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina