Kaftan och Tomb Raider

Ja då är påskhelgen slut och jobbvecka igen. Tiden går fort när man har kul. Gjorde ni något speciellt i påsk?

Vi var på påsklunch hos min mamma i torsdag och svärmor var ditbjuden så hon följde med.

På påskafton var vi på bio och såg Tomb Raider med Alicia Vikander och den var riktigt bra. Precis som en äventyrsaction ska vara och hon gjorde rollen riktigt bra. Jag kan verkligen rekommendera denna film om man gillar äventyrsfilmer.


Påskdagen bestod av fika med svägerskan som kom hit efter en spontaninbjudan, vi pratade om allt och inget, åt den paj jag hade bakat tidigare på förmiddagen. Glutenfri paj med blåbär, riktigt gott.

Jo jag tänkte visa min fina kaftan som jag köpte i Dubai, den är i silke. Ungefär i brösthöjd men under brösten finns ett knytband som man kan knyta om man vill använda kaftanen lite mer som klänning, men det går så klart att använda den utan att knyta den. Det fanns flera kaftaner i chiffong i väldigt vackra färger, men av erfarenhet är det ett varmare material än silke.


Här ser ni hur den ser ut när den är knuten.


En rörlig bild, därav suddighetenTrots en smått besvärlig rygg det sista bestämde jag mig för att promenera hem efter jobbet idag och det gick riktigt bra. När jag hade ca 1 km kvar började det kännas i högerhöften och som ett tryck i skinkorna men jag kämpade på och gick hela vägen hem.

Här är ett litet bevis på min promenad, tyvärr fick jag inte med alla km i appen då jag startade den efter att jag gått från kontoret, så det saknas ca 400-500 meter.4 kommentarer:

 1. Tjusig du är :-) Den är verkligen fin, syns att det är silke, så vacker!! Kram Annika <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika! Tack så jättemycket. Kram Stina
   SparklingTajland

   Radera
 2. Härlig kaftan.
  Blir bra i Thailand.
  Haa en fin helg.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Titti

   Tack så mycket, ja den blir perfekt. Tack detsamma. Kram Stina

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina