Vardagslyx

Idag är jag ledig vilket är väldigt skönt.

Jag passade på att ligga i sängen till ca tio-tiden, sen bestämde jag mig för att färga mitt hår. Medan färgen satt i håret filade jag fötterna och färgade ögonbrynen. När tiden för håret var klart, tvättade jag ur färgen och sen tog jag ett riktigt hett bad för att mjuka upp kroppen.

Att färga håret själv är en konst och det blir ju inte alls lika bra som när någon annan gör det åt dig, men det fungerar. Får bort sorgkanten vid benan och de grå hårstråna döljs.

Nu är det gjort, även om det var lite svårt att få till det själv.

Egentid är viktigt om det så bara handlar om att vara ensam hemma och dega eller om man som jag gjorde lite skönhetsvård. Hade först en tanke på att gå en promenad, men det är väldigt kallt och min kropp gillar inte kyla så jag hoppar över det.

Idag är en sån där drömvinterdag, solen skiner, snön glittrar och gnistrar och det knarrar under fötterna när man går. Här var det -11 grader i morse. Det är kallt. Är dock glad över att vi inte bor norröver, då hade det minsann varit riktigt kallt.

Min dotter la upp en bild på Instastory och de hade -17 i Nora.

Jo igår fyllde jag år och vi firade min dag ganska lugnt. Bara jag, Joachim och min son. Förra helgen hade vi födelsedagsfika för både mig och Joachim, men då kunde inte min son komma så han kom hit igår på själva dagen.

Eftersom jag inte fyllde jämt så är det liksom inte så noga, men visst är det kul att bli uppvaktad på sin födelsedag. Vilket jag blev precis lagom.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina