Sätt prägel på dina prylar

Jag älskar att resa, speciellt i Asien och framför allt i Thailand. Thailand ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Men nu ska jag inte skriva om själva Thailand, utan om saker som är bra att ha på resan.

Jag skriver ett inlägg med Easytryck som erbjuder det mesta inom reklamprodukter. Att göra reklam för sig själv, sitt företag eller sin blogg är väldigt smidigt och det kan man göra på många olika sätt. Det jag tänker på i första hand är reseprylar.

En resväska kan många gånger vara svår att se vid bagageutlämningen eftersom de flesta ha liknande färg. För att underlätta detta moment kan du sätta personlig prägel på väskan med ett designat bagageband som du knäpper runt väskan.


Det är också viktigt att ha tags på väskorna för att de ska veta vem den tillhör, om den kommer bort, för det händer. Dessa tags kan man matcha med bagagebanden. Då blir resväskan ännu lättare att se på rullbandet vid utlämningen.

En nackkudde är väldigt skönt att ha på långresor och speciellt om man vill undvika nackspärr. Det finns många fina rese kit att beställa, men det blir ännu finare med ditt namn på den, då ser ju alla att den tillhör en speciell person.

Under mina resor är jag i behov av att en rymlig kasse, en där jag kan få plats med allt som behövs för en underbar dag stranden. Eftersom jag bloggar om resor och vill inspirera andra kan jag lika gärna passa på att göra reklam för min blogg genom att ha min bloggadress på tygkassen.


Gör som jag, sätt prägel på dina prylar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina