Life goes on

Snart är 2017 slut och mycket har hänt under året. Både positivt och negativt.

Jag tänker inte skriva en nyårskrönika men några kortfattade tillbakablickar blir det med länkar till dessa inlägg.Januari: Kommer inte riktigt ihåg vad som hände då mer än att jag bokade flygresa till Thailand och att Johanna och Henke var på backpackerresa i Asien.

Februari: Joachim fick åka ambulans till sjukhuset för misstänkt stroke, vilket det som tur inte var.

Mars: Var på återbesök på Spine Center i Göteborg. Flög till Thailand, ensam och tillbringade 14 dagar ensam hemma i Ban Phe. Åkte till Koh Kham för första gången med våra thaivänner.

April: Planerade resa till Laos, dit vi skulle åka i juli-månad.

Maj: Vi var på bröllop på Gotland. Köpte nya stolar till uteplatsen.

Juni: Vi åkte till Gränna dan innan midsommar, besökte Vadstena och Alvastra kloster. Sen på midsommarafton var vi hos min svägerska på kvällen. Jag gick även stavgång för första gången på väldigt länge.

Juli: Vi åker äntligen hem till Thailand. Sen åker vi även på semester i semestern till Laos och Luang Prabang. Underbara resor.

Augusti: Vi är fortfarande kvar i Thailand och tar bland annat motorbiken till Strawberry Town. Vi badar på Rayong Resort och dricker öl på Khaosan Road i Bangkok.

September: Båda mina vuxna barn flyttar hemifrån. Vi köper ny säng och jag bestämmer mig för att bara äta vegetarisk för hälsans skull. Som reumatiker är det att föredra.

Oktober: Spine Center kan inte göra mer för mig gällande ryggen och jag bestämmer mig för att kontakta ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs via mejl. Jag får svar från dem och får tid för undersökning.

November: Jag börjar må bättre och bättre i kroppen/ryggen, tack vare kosten, tror jag. Vi åker till Strängnäs där jag blir undersökt och kirurgen tror att jag kanske kan komma behöva att stelopereras pga instabilitet i disk/diskar. Testar träningsformen NIA hemma framför TV:n då jag hittade ett pass på internet. Väldigt rolig och uppmjukande träningsform. Tyvärr finns det inga grupper i min stad.

December: Jag börjar motionera mera vilket går bättre och lättare än tidigare. Jag gör smärtutredning på ryggkirurgiska i Strängnäs, som tyvärr visar att jag inte kan opereras så instabiliteten är i typ facettleder och muskler. Jag kommer att få utförligare information kring detta. Vi firar jul i Nora men äter jullunch hos min mamma på annandag jul och min svärmor följer med. Min kost är fortfarande vegetarisk och jag mår bra av det. Just det, jag åker på utbildning med jobbet och bor på ett slott.


Med detta inlägg önskar jag alla mina läsare ett riktigt

GOTT NYTT ÅR 

Välkomna att fortsätta läsa min blogg 2018.

Relaterad bild

2 kommentarer :

 1. Tack för en trevlig årskrönika.
  Få se om jag skriver någon, brukar inte det.
  Ett GOTT NYTT ÅR önskas dig.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Titti

   Tack så mycket. Kul att du läste. Kram

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates