Beskedet - Operation

Nu är det ett tag sen jag uppdaterade igen, men nu är jag tillbaka. Mycket har hänt sen sist.

Vi har vant oss vid nya sängen och den är sååååååååååååå skön. Jag äter fortfarande 95 % veganskt, om jag kan säga att jag är vegan trots att jag inte är helt på det klara med vissa innehållsförteckningar och lite, pyttelitet mjölkprodukter, men försöker undvika allt animaliskt så gott det går.

Jag har även varit sjuk och hemma från jobbet, varför behöver jag inte gå in på, för det är det "gamla vanliga"

Apropå rubriken, vad betyder den? Jo jag fick ett väntat besked från Spine Center och svaret löd: - Vi tror det är tveksamt till att en operation skulle minska dina smärtor i ländryggen.

Nu hade jag redan förväntat mig det svaret då de egentligen sa samma sak innan jag fick rotblockaden...men men nu har jag tagit nya tag.

Ungefär två dagar efter att jag fick beskedet, skrev jag ett mejl till ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs, min sista anhalt så att säga. Jag fyllde i deras frågeformulär, skrev ett långt mejl och bifogade kopior på mina MR-utlåtanden från 2014, 2016 och 2017.

Åh vet ni vad, idag fick jag ett brev från dem att jag är välkommen på läkarundersökning i början på november.  Jag är lite smått chockad och helt otroligt att det gick så fort. 

Är ganska nervös inför besöket även om det är två veckor till dess och jag är fullt medveten om att jag kan få ett NEJ där med och om jag får det, då struntar jag i att kontakta någon mer. Då får det vara. Då har jag gjort allt som står i min makt för att få hjälp för att bli bättre.

Annars då? Nja jag försöker se allt från den positiva sidan och övar på att vara mer aktiv för att se/känna vad det ger för resultat. Av erfarenhet gör det oftast min rygg/smärta sämre, men jag försöker ändå. Idag har jag dock varit förlamande trött, har knappt kunnat hålla ögonen öppna sen jag kom hem från jobbet. Kämpade emot in i det sista, men somnade tills slut ändå. Tvingade mig upp ur soffan för att laga mat.

Idag har jag lagat Vegansk Pad Thai med kryddor importerade från Ban Phe. Väntar bara på att Joachim ska komma hem så vi kan njuta av måltiden tillsammans.

I min pad thai har jag champinjoner, morot och Harrie Kuvert samt risnudlar och kryddblandningen från Ban Phe.

Vegansk Pad Thai


2 kommentarer:

 1. Spännande med vegansk pad thai.
  Ikväll har jag ätit kycklingfilé på planka.
  Inte så thailändskt precis, men gott.
  Låter härligt med en skön säng.
  Vår säng här är väl hård, ska försöka hitta en bäddmadrass i Hua Hin , dit vi ska till helgen.
  Ha det så bra. Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Titti

   ja det var gott.
   Ibland får man så klart äta annat än Thaimat :-)
   Ja sängen är underbar.
   HUr gick det, hittade ni någon madrass?
   Kram Stina

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina