Det blir inte alltid som planerat

Veckan som gått har väl varit så där. Skulle tränat och åkt på möten på annan ort osv, men så blev det tyvärr inte.

I måndags fick jag något konstigt utslag, först trodde jag det var bältros, men det var det som tur inte.

När utslaget kom gjorde ont och kliade, sen svullnade huden, precis som det gör när man får typ nässelutslag. Det var rött och svullet. Nu är utslaget som små sår med skorpor och kliar ff lite.

Sen har kroppen/ryggen gjort sig påmind och jag har kommit in i ett skov och förstår nu att det märkliga utslaget beror på det. Fick snällt stanna hemma från jobbet onsdag, torsdag och fredag. Dessa tre dagar sov jag mest och låg i sängen eftersom jag hade sån värk i ryggen och kroppen, hade svårt att gå och röra på mig.

Igår var jag lite piggare och värken har avtagit lite, men ändå tillräckligt ont för att behöva lindra värken med smärtlindring. Men jag ville ändå komma utanför dörren och röra lite på mig.

Vi åkte för att handla mat och kollade på ny säng. Vi har funderat på ny säng väldigt länge och vi behövde verkligen en ny säng. Sagt och gjort. Ny säng blev det från Kungsängen och varsin ny kudde med, sån där extra stor 50x90 cm.

Kontinentalsängen med sänggavel levereras i början på oktober. Färgen vi valde är sand/beige. Joachim valde extra fast madrass och jag kände att medel fast var bäst för min rygg.

Kontinentalsäng med snygg huvudgavel

Extra stor sovkudde
Ett stort plus till Kungsängen: Bra service, trevlig personal och 25 års garanti på sängen. Vår säng heter Engelholm och huvudgaveln Saxnäs. Bäddmadrassen heter LINA.

Ser verkligen fram emot att få hem nya sängen och hoppas att jag kan sova bättre på nätterna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina