Khung Si fallet, Luang Prabang

Den 30 juli åkte vi även till Khung Si falls, det vackra vattenfallet långt upp i de djupa bergen.

Vägen dit var ganska slingrig, typ serpentinväg. Chauffören vi hade körde bra tyckte vi, ända tills vi skulle tillbaka till hotellet, då körde han som en galning.
Nåja nog om det.

Trots lågsäsong var det väldigt mycket folk överallt och vi hade strålande sol som brände på skinnet. Svetten lackade redan i pannan innan vi ens hade börjat gå utmed fallet. Först gick vi förbi björnarna.

Vi stannade och tog lite kort, tyvärr var det inte speciellt lätt att ta bilder med mobilen, men några blev det i alla fall.

Sen gick vi vidare och man kunde höra det stora fallet dåna kraftigt på avstånd. Det var en magisk känsla att gå där och jag ville gärna bada, men det var svårt att komma fram på vissa platser.


På några ställen fick man inte bada och där var det så klart inga som gjorde det heller.Vi ville egentligen gå upp på bron men som ni ser på bilderna var det alldeles för mycket folk, så vi nöjde oss med att stå nedanför.Här kom jag i alla fall i vattnet och det var ganska kallt, enligt mina mått, men ändå väldigt svalkande i värmen.Vårt cahufför sa att vi skulle vara tillbaka på parkeringen senast 15,30, vilket alla var, men tror ni chauffören var där? Nope, honom fick vi minsann vänta på i den stekheta solen. Vi flöt nästan bort innan han var tillbaka.

Summa av besöket till Khung Si falls, Perfekt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina