Shopping i Rayong

I förrgår åkte vi in till Rayong, denna gången hade vi förbokat taxi. Jag vill helst inte inte åka lokalbussarna dels för att de kör så fort och sen skumpar det alldeles för mycket för min stackars rygg.

Vi åkte först till Laemtong och där käkade vi frukost och gick runt lite. Hittade en butik som hade allt möjligt bra-att-ha-saker.


Joachims frukost

Utanför Laemtong

Utanför Laemtong
När vi hade gått runt ett par timmar, tog vi en random songtaew utanför som körde oss till Central Plaza. (som privat taxi)

Ingen bra bild, men vi bjuder på den
Inne på Central gick vi runt och runt och kollade lite här och där, men hittade egentligen inte speciellt mycket att köpa.

Vi ska ju till Bangkok om en vecka och jag misstänker att det blir mer shopping då. Nu är vi inte i Thailand för just shoppingen, men det blir ändå att man handlar lite.

När vi var klara på Central gick vi ut och funderade på hur vi skulle komma hem, då jag såg en taxibil stående på parkeringen. Jag gick helt enkelt fram och frågade om han kunde köra hem oss till Pinery, vilket han gjorde för 500 bath, först vill han ha 700 bath, men jag sa 400 bath......osv

Denna taxichaufför var redan bokad och väntade tydligen på någon så an körde väldigt stressat, men det var ju hans val att köra oss, inget tvång liksom. Han såg väl en chans till att tjäna extra pengar :-)

Jo jag köpte en sån där plattborste och några T-shirts. Sen köpte vi lite bra att ha saker till huset.
4 kommentarer:

 1. Åh vad kul med lite shopping :)
  Är lite valet och kvalet om det blir en tripp till Rayong.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lindha
   Jag rekommenderar shopping i Pattaya istället, mer utbud och lättare att gå till alla shoppingmalls.

   Radera
 2. Åh vad kul med lite shopping! :)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina