Mae Ramphung (Den runda pungen)

Nu kanske ni undrar över rubriken? Jo vissa faranger (västerlänningar) säger så om just Mae Ramphung och det låter ju lite kul.

Hur som helst, i förrgår var i Mae Ramphung och solade, åt mat, drack gott och njöt. Mae Ramphung ligger ca 10 km från Pinery (eller mer) och dit åker vi ibland när vi vill ha miljöombyte.

Säkerheten först


Annars är just den delen av Rayong distriktet ganska dött enligt mig, inget ställe jag fastnat för. Men som sagt, vi åker ändå dit ibland för där finns en liten vik som vi gillar att sitta vid, eller egentligen är det ingen vik....

"Viken" i Mae Ramphung

Vi försöker hålla oss i skuggan

När vi kom dit tog vi plats på stranden och nästan genast beställde vi in dryck och mat. Jag beställde bland annat en fruktsallad och längtade verkligen efter att få mumsa i mig den.

När min fruktsallad serverades blev jag minst sagt besviken...förstår inte riktigt hur de tänkte där, majonnäs i två olika former på fruktsallad???????

Inte god fruktsallad

Cola light, is, lime och Sang Som

Cola light, is, lime och Sang Som
Efter några timmar på stranden, åkte vi en tur utmed hela beach road i Mae Ramphung, sen åkte vi hem och var hemma hela kvällen. Det var väldigt skönt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina