Jag är fantastik

Vaknar till sol och fågelsång, underbart. 

Det sista har det varit mest regn, men inte idag. Mådde väldigt bra när jag vaknade och bad Joachim att gå med mig på en runda. Hade ingen aning om hur långt jag skulle fixa att gå, men vi gick ut.

Jag tog med mig stavarna, det hjälper mig att hålla mig upprätt samt att jag rör hela kroppen när jag går med dem. Tog förbyggande smärtlindring, förutom morgonmedicinen och sen var jag redo.

I början var det lite kämpigt, men ju mer jag gick, desto lättare blev det, även om det kändes i både höfter, hälsenor och ländryggen.

Vi gick både på asfalt och naturstig, asfalt var inte lika bekvämt att gå på, men naturstigen (typ elljusspår) var bättre. Gick även på ner-och-uppförsbackar och det gick bättre än jag trodde. Denna gången var nerför jobbigare för ryggen än uppför, brukar vara jobbigare uppför annars.

Helt ärligt är jag väldigt imponerad över mig själv att det gick så himla bra, hoppas jag kan fortsätta med stavgång, utöver rehabträningen i badet. Det hade varit så himla kul om jag slapp bakslag på detta. 

Nu gruvar jag mig inte för något i förskott, blir det så blir det. Det viktiga för mig är att jag fixade det och det känns underbart. Jag gick alltså 3,25 km stavgång på 47 min. Det är väldigt bra gjort för att vara jag med mina komplexa ryggskador och reumatism.

Jag har börjat med en ny medicin och den är dunder, tror att den i kombination med bromsmedicin gör stor nytta. 


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina