Rapport från Ban Phe - Dag 3Hm vilken dag är det egentligen? Helt otroligt, så fort man kommer hit tappar man räkningen på dagarna.

Igår vaknade jag tidigt igen, typ 04,30. Vad göra? Jo jag kolla lite på nätet, tvättade lite, åt frukost, vilade i soffan, somnade i soffan och så sen vaknade jag klockan 09,00 igen.

Drog iväg till stranden vid 09,15 och där träffade jag några bekanta och några obekanta, trevligt. Stannade ca 4 timmar. Åkte hem, käkade massaman på området restaurang, sen hem och väl hemma fanns ingen ström, jobbigt. Jag ville ju duscha, men men, värre problem finns ju.

Eftersom det inte fanns ström tänkte jag att jag tar en sväng till poolen och lägger mig och plaskar där, men den var helt grön, så det gick inte. Här är bilder från en del av vägen till poolen.Grannen frågade om jag skulle åka med till en restaurang och ta något att dricka så länge tills strömmen kom tillbaka. Sagt och gjort, vi åkte iväg. Jag tog en soda vatten.


Stannade kanske en timme, sen åkte jag hem igen. Då kom strömmen strax efter, gud så gott, jag kunde duscha,

På kvällen var jag bara hemma, snackade lite med grannens gäster, sen gick jag in och la mig i soffan och tittade på Netflix.

Nu ska jag göra mig ordning för att åka till Tesco och handla lite. Det är jobbigt att köra sareng så jag försöka planera mina resor. Just nu är klockan tjugo i åtta. Tesco öppnar klockan 07,00.

Bättre att åka tidigt, inte lika mycket rörelse på vägarna så. Sen blir det stranden.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina