Bee Happy

Vilken dag är det idag? Jo måndag, idag ska jag träffa en god vän.

Hm, nu ska vi se, då ska jag skriva rapport för dag 6 som var i lördags, då tog jag mig till Bee Happy stranden. Stranden heter inte så egentligen, men man säger så för då vet alla vart man menar.
Solade och badade och pratade med mina grannar som också var där.  Stannade i ca 5 timmar. Sen åkte jag hemåt och på vägen stannade jag till hos Jeed för en iskaffe.

Där satt jag i godan ro och njöt när jag ser att jag har missat samtal från min vän Boy, han ville att jag skulle följa med på middag, så han skulle hämta mig vid 17-tiden.

Jag åkte hem, duschade och gjorde mig ordning, men sen hörde Boy av sig, han hade blivit sjuk, vi fick ställa in middagen. Men dagen efter skulle jag följa med Faii och några till för att åka till en ö och snorkla.

Hur som helst, jag gick bort till Luckys och tog faktiskt en pizza och under tiden jag satt där ringde Ning, så när jag hade ätit klart åkte jag till Friendlys och träffade Ning där en stund. Åkte hem vid 20,30 eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter.

Fortsättning följer......

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina