Gag och Gimmick

Nu tänker ni att jag har en konstig rubrik på mitt inlägg, men inte alls, det handlar om kostymer och roliga kläder till olika tillfällen.

Är det dags att på maskerad eller är det dags för århundradets maskeradfest? Ska ni ha party med team? Som nu i april till exempel då det är påsk och barnen kanske vill klä ut sig i passande kostym. Tänk vad mysigt att vara utklädd till pingvin, katt, tiger, leopard, anka eller något annat kul?

Tänk vad fiffigt att kunna välja en rolig eller snygg frisyr till olika tillfällen eller varför inte kunna ändra frisyr efter behag och humör? Ena dagen rosa hår, andra dagen mörk page eller varför inte blonda flätor. Det finns mycket att välja på.

Jag var på halloweenfest för längesedan och innan festen grunnade jag länge på vad jag skulle klä ut mig till och det slutade med att jag valde att klä ut mig till nunna.

Nunna är väl det minsta jag är men det var himla festligt att vara det för en kväll. Nu var jag är ganska rockig nunna med både smink och läppstift samt att jag hade handbojor.
 Nunnekostym


Drömmen är att gå på bal i lång svepande klänning och med en svart mask med någon fjäder som döljer övre delen av ansiktet, hur snyggt skulle inte det vara?

Detta är ett inlägg i samarbete med Gag.dk

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates