Besöket på SpineCenter

Igår var jag på återbesök på Spine Center i Göteborg. Jag skulle bli undersök och prata om hur det har gått efter nervrotsblockaden och om operation.

1. Länk: TERAPEUTISK NERVBLOCKAD

2. LÄNK: Komplex ryggskada
3. LÄNK: Lägesrapport

Jag har haft en riktigt bra effekt av blockaden och har inte bensmärta 24/7 just för tillfället och smärtan är inte lika hög även om jag fortfarande har ont, äter smärtlindring varje dag och har svårt att stödja på benet.

Men som jag redan visste kommer jag inte att bli stelopererad eller dylikt eftersom de komplexa ryggskador jag har inte kommer att bli bättre, inte heller kommer smärtan att minska med operation.

Hade jag "bara" haft typ diskbråck eller någon degenerativ disk eller liknande hade det varit mycket enklare, men ingenting utmed min ryggrad är enkelt. Eftersom jag har skador från S1-L5-L4-L3 och T2 upp till T9.

Däremot ska jag få ny MR framöver och ev operation för nerv/bensmärta, men just nu är det hanterbart tack vare blockaden. Dvs bensmärtan är hanterbar även om just den nerven ikläm på ett mycke svårplacerat ställe, så den operationen kommer inte att bli lätt.

Sen har jag annat emot mig och det är min artrit som orsakar inflammationer i både senfästen och muskler. Men men, loppet är inte kört än.

Så ligger det till - det som att välja lite mellan pest eller kolera.

MR 2014 helrygg

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina