Ett livstecken från mig

Har inte haft ork att blogga

Nu har jag hittat hit igen. Länge sedan nu, sista jag bloggade var för exakt 10 dagar sen. Det är lite trist nu. Mina inlägg är ju mest negativa och vem vill läsa sånt?

Jag har varit nedstämd, har ont ont ont i ryggen och benet/benen, ont i axeln och ont i mina armbågar både på natten och dagen. Sover dåligt, trots hjälp av lugnande inför natten. Är sjukskriven. Behöver mycket vila, smärtstillande/morfin och återhämtning.

Igår och idag är dock två bättre dagar än på länge. Men jag har varit hemma och har inte behövt bita ihop och anstränga mig. Jag vilar mycket, men måste försöka röra på mig. Bäst vore om jag kunde försöka gå en liten promenad, men inte fixat det än. I lördags följde jag med och handlade och sen åt vi pizza på pizzeria. Min son var med och det var jättemysigt. Men efteråt var jag helt förstörd och hade en fruktansvärd smärta i ryggen igen.

Nu hoppas jag att det fortsätter så här. Nackdel dock, vi ska flytta, vi måste packa, vi måste greja och fixa. Jag gör det jag kan, orkar och klarar utan att belasta ryggen för mycket. Jag hatar att vara så här funktionshindrad, dvs att jag inte kan göra de saker som jag brukade kunna. Det är frustrerande. 

Jag väntar fortfarande på tid till ortopeden, det enda tecken jag fått från dem är att de tagit emot remissen. Har dock fått tid hos fysioterapeut för undersökning av mina armbågar. 

Jo just det, imorgon kommer min dotter hem efter två månader i Asien. Ska bli mysigt att få krama om min lilla (stora) tjej.
Universal studios i Singapore

2 kommentarer :

 1. Kul se att du skriver igen.
  Även om det är tråkigt att du måste vara sjukskriven.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Titti!
   Tack så mycket för din kommentar.
   Kram Stina

   Radera

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates