DIY - Ljuslykta och pallJo för ett tag se var jag och Joachim i antikhandel och där hittade jag en lite pall för 30 kr. Tyckte den var söt där den stod och skräpade ute i en container.Jag har funderat ganska länge vad jag skulle göra med den och om jag skulle göra något över huvud taget.

Men för någon vecka sen målade jag den vit och sen tänkte jag att jag skulle måla ett lager vitt till men kom på andra tankar.

Hittade ett ganska grovt sandpapper bland våra grejer så jag tog helt enkelt och slipade på det vita som jag hade målat.

När jag hade slipat lite här och där tänkte jag att den faktiskt skulle få vara sån och så här blev det.


Jag är fortfarande inte säker på om den ska få fortsätta att se ut som om den vita färgen har skavts bort eller inte, men den får se ut så tillsvidare......

När vi har flyttat kanske jag kommer på andra tanker om jag har energi att göra nåt eller inte.

Helt ärligt vad tycker ni? Ska den få se ut som den gör nu eller har ni tips på vad jag kan göra?

Som sagt, vi ska ju flytta och därför går vi och småplockar lite här och där. Kollar över om det är något vi ska sälja, slänga eller laga och ha kvar.

På vår nuvarande altan har jag haft en ljuslykta ute hela vintern och den hade spruckit på sina ställen.Den är hölje av trä utanpå själva glasbehållaren där ljuset ska vara.

Jag tänkte att jag skulle kunna virka runt det trasiga med jutesnöre och återvunnet pappersgarn, vilket jag har gjort i omgångar och nu är den klar. Så här blev den, inte supersnygg men fyller sin funktion och det som var trasigt är nu gömt bakom det virkade.

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar.
Vid rutan "kommentera som" kan
ni välja "namn/webbadress" - då kan alla kommentera.

Tack för din kommentar
Stina

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates